21 | 04 | 2018

Welkom bij het Gastenboek van Avifauna Groningen.

Plaats hier uw opmerking of bericht over de site of het vogelen in alle facetten.

Onderwerp *
Naam *
Email *
Inhoud *
Beeld verficatie *
   
 

Oedse Paauw: zwaluwnesten

ik heb zon 30 huiszwaluwnesten om mn huis. maar aan 1 kant van het huis heeft een of ander vogel de nesten overhoop gehaald. wat voor vogel kan dit gedaan hebben

zondag 21 juni 2015

Edith en Atalanta: canadese gans met ringmerk

Wij wonen aan een mooie plas met daarin een eilandje met elzen erop. Een maand geleden kwamen er twee canadeze ganzen wonen, waarvan het vrouwtje een ringmerk om haar hals droeg. Er kwam een nest, en na ongeveer twee weken, waren er 5 jongen. De ganzen verblijven nog steeds hier in de buurt. Omdat er achter het woonwagenkamp een rustig natuurgebiedje is, kunnen ze ook hier de kanten op. Ik zou graag iemand willen vragen, die het nummer kan opnemen en doorgeven aan de  trekvogelregistratie.

zondag 31 mei 2015

Edith: canadese ganzen

Wij hebben hier in de buurt een canadese vrouwelijke gans met een ringmerk om de hals.

Gaarne contact op nemen, zodat jullie het nummer kunnen opschrijven, en doorgeven.

zondag 31 mei 2015

Jannie te Linde: Laasche

mijn campingbuurman biedt zijn onderkomen te koop aan . Het is in Laasche ( zie verhalen Ana Buren). Het is om gezonheidsredenen. Hij wil er snel vanaf. Het lijkt mij een goede mogelijkheid voor iemand die vaker in dit vogel en natuurparadijs wil zijn. Het is eigenlijk een compleet huis voor 4250 euro. ( ik krijg geen provisie, maar vind natuurvrienden/buren leuk)


http://www.elbtalaue-camping.de/verk%C3%A4ufe/

maandag 30 maart 2015

Gretus Nanninga: zingende merel

Ik doe een flora en fauna onderzoek op de begraafplaats in Finsterwolde en was gisteren 06-01-2015 ook aanwezig. Tot mijn grote verbazing hoor ik een merel uit volle borst zingen (geen fluisterzang). En dit meerdere keren over de dag verdeeld. Coördinaten 08-42-55 hok269-580.

woensdag 07 januari 2015

 

Powered by Phoca Guestbook