Pagina 1 van 1

Uitslag enquete Avifauna Groningen bekend

Geplaatst: 17 okt 2012, 23:08
door jhvenema
Beste leden en Avifauna volgers,

De aangekondigde enquête over Avifauna Groningen is sinds vanavond geopend. In de Nieuwsbrief die u is toegezonden door de webmaster vindt u de link naar de enquête. Mocht u als lid geen Nieuwsbrief via email hebben ontvangen, neem dan even contact op met de webmaster. Ook kunt u reageren via de link hieronder weergegen op de website in het artikel over deze enquête.
Zowel het aantal alsmede de inhoud van de reacties zijn na 1 avond reeds zeer bemoedigend!
Ik zou zeggen:
't Het nog nooit, nog nooit zo donker west
Of 't wer altied wel weer licht!

Heeeft u al gereageerd? Vergeet ook niet de ALV te bezoeken natuurlijk!
De (tijdelijke) enquêtecommissie.

Re: Enquete Avifauna bijna UIT de lucht

Geplaatst: 31 okt 2012, 19:52
door jhvenema
Beste vogelliefhebbers,

De enquete is gesloten!
Met genoegen kan ik jullie namens de enquete commissie mededelen dat wij tot dusverre zo'n 150-160 ingevulde enquetes hebben mogen ontvangen. Dank aan iedereen die hiervoor de moeite heeft genomen! 100 van deze reacties hadden wij reeds na 48 uur binnen waaruit maar blijkt dat Avifauna springlevend is en dat een groot deel van de leden wel degelijk betrokken is bij de vereniging.
Onder de reacties zitten meerdere goede aanbevelingen. Ook hebben enkele enthousiastelingen aangegeven om -in welke vorm dan ook- iets te willen en kunnen betekenen voor de vereniging. Voor zover ik het heb kunnen overzien zit er nog geen nieuwe webmaster bij. Maar ja, Henk heeft de lat ook aardig hoog gelegd natuurlijk. De commissie zal zich ook beraden hoe dit probleem op te lossen valt.

De commissie gaat dinsdag a.s. de enquete uitwerken. U hoort ruim voor de ALV nog van ons.

Met vriendelijke groet, Jan Henk.

Re: Uitslag enquête Avifauna Groningen bekend

Geplaatst: 16 nov 2012, 00:05
door jhvenema
Beste leden en VAG-volgers,

Wij hebben alle ingestuurde enquêtes verwerkt tot een pdf document.

Hieronder de link naar de uitslag van de onlangs gehouden enquete over de vereniging. Wij hopen dat de vereniging haar voordeel hier mee kan doen voor de toekomst.

De uitwerking van de bevindingen voortkomend uit de enquete laten wij over aan het bestuur, de diverse commissies en de leden zelf.

Waar mogelijk kunnen specifieke uitkomsten van de enquete als leidraad dienen voor de ALV op donderdag 22 november 2012.

http://www.avifaunagroningen.nl/site/do ... G-2012.pdf

Met vriendelijke groet,
de enquêtecommissie

Re: Uitslag enquete Avifauna Groningen bekend

Geplaatst: 16 nov 2012, 15:11
door alcovanklinken
beste enquetecommissie,

Heel goed dat jullie zo snel dit overzicht hebben samengesteld. Hopelijk is het een positief voorteken voor een ''doorstart'' na de ledenvergadering op 22 november!

Groeten,


Alco van Klinken