meer dan 1000 hits!

Hier kun je opmerkingen en/of vragen kwijt m.b.t. natuurbebeer en natuur in het algemeen

Moderator:hdelange

Gesloten
Gebruikersavatar
KeesVanger
Vogelaar
Vogelaar
Berichten:8
Lid geworden op:06 feb 2008, 00:00
Locatie:Meppel
Contacteer:
meer dan 1000 hits!

Bericht door KeesVanger » 10 mar 2008, 23:11

MEER DAN 1000 HITS
Begonnen als voorzichtig experiment met de bijbehorende fouten heb ik ruim een maand geleden een presentatie gemaakt op YouTube om vogels te leren herkennen. Vandaag heeft het onderdeel HERKEN DE VOGEL deel 1 al meer dan 1000 hits gehad. Verder heb ik gelukkig heel veel positieve reacties ontvangen.
Het programma wordt door de één gebruikt om te testen of ze alle vogels in één keer goed kunnen raden. Anderen gebruiken het om hun vogelkennis bij te spijkeren. Na een wat aarzelende start heb ik gelukkig van vele fotografen toestemming gekregen om gebruik te mogen maken van hun prachtige foto’s. Geboeid door de werkelijk schitterende foto’s die ik mocht gebruiken heb ik met veel plezier nog een drietal andere presentaties gemaakt.
Ze zijn ook te bekijken op Youtube nl:
Herken de vogel 2 http://nl.youtube.com/watch?v=BRp_o7P9o ... re=related
Herken de vogel 3 http://nl.youtube.com/watch?v=DHOgMpeWd ... re=related
Herken de vogel 4 http://nl.youtube.com/watch?v=ZbplwlWidD4

Aangezien de foto’s op YouTube niet zo duidelijk en scherp zijn en ik commentaar kreeg dat het voor de echte kenners vrij traag ging, heb ik ook een tweetal Powerpoint presentaties gemaakt. Waarbij de foto’s scherper zijn en je zelf het tempo van de voorstelling kan bepalen.
Deze twee presentaties zijn te bewonderen op: http://www.slideshare.net/keesvanger/slideshows Toch vind ik de presentaties op Youtube mooier omdat de combinatie mooie foto’s en mooie muziek het geheel wat aantrekkelijker maakt. Het invoegen van bijbehorende vogelgeluiden lukt me tot nu toe helaas nog niet, maar er wordt aan gewerkt!
Mijn dank gaat uit naar: Petra Wezelman, Jan Hendriks, Richard Diepstraten en Andre Sikkema voor het spontaan beschikbaar stellen van hun schitterende foto’s

Met vriendelijke groet,
Kees Vanger

Gesloten

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten