Ontvoering Ewold Horn

hier kunt u oproepen, mededelingen, excursies, lezingen van anderen(derden) plaatsen.

Moderator:hdelange

Gesloten
Gebruikersavatar
klaasnanninga
Vogelaar
Vogelaar
Berichten:10
Lid geworden op:22 jun 2006, 23:00
Ontvoering Ewold Horn

Bericht door klaasnanninga » 08 dec 2013, 14:43

Misschien dat jullie door de verhevigde aandacht voor de ramp op de Filipijnen ook nog eens aan Ewold Horn dachten, die daar zijn persoonlijke ramp beleeft. Het is straks twee jaar geleden dat hij ontvoerd werd door een terreurgroep. Sindsdien is er niets van hem vernomen, behalve dat hij nog leeft, samen met Lorenzo, zijn Zwitserse vriend.
De serie 'Gegijzeld', die op dit moment op de tv is, laat mensen aan het woord die een gijzeling hebben meegemaakt, maar ook wat het voor de betrokkenen thuis betekent. Dat bepaalt je er nog eens extra bij hoe enorm de impact van een gijzeling is.

Vorig jaar rond deze tijd hebben we een inzamelingsactie gehouden voor zijn vrouw Fabiola, die goede weerklank kreeg. Helaas is het nodig om dat opnieuw te doen en in alle vrijmoedigheid vraag ik jullie steun voor haar. Een vriend van mij, met wie ik dit samen doe, heeft iemand gevonden die toegezegd heeft het eindbedrag te verdubbelen! We zijn daar erg blij mee en hopen dat het jullie stimuleert om te geven. Ik vraag je of je je eigen netwerk van mensen die meeleven wilt inschakelen om zoveel mogelijk geld te verzamelen.
Je kunt een bedrag overmaken op ING 2780255 tnv K J Nanninga, onder vermelding van Ewold.
Natuurlijk laat ik jullie weten hoe de actie verlopen is.

met hartelijke groet
Klaas Nanninga

Gebruikersavatar
klaasnanninga
Vogelaar
Vogelaar
Berichten:10
Lid geworden op:22 jun 2006, 23:00

Re: Ontvoering Ewold Horn

Bericht door klaasnanninga » 24 dec 2013, 19:32

Beste vogelaars,

de inzameling is goed verlopen; met de beloofde verdubbeling erbij hebben we Fabiola met een mooi bedrag verder kunnen helpen.
Afgelopen zondag hebben we dat overhandigd en ik ben zo vrij geweest om op een kaart de namen van de gevers er bij te doen, als steunbetuiging en teken van meeleven. Ook al kent ze veel van jullie niet persoonlijk, het doet haar heel erg goed dat er nog steeds mensen met woord en daad op Ewold en haar betrokken zijn. Ze vraagt me jullie hartelijk te danken.

met hartelijke groet en goede feestdagen gewenst,
Klaas Nanninga

Gesloten

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast