Pagina 1 van 1

SOVON BMP opfris/oriëntatie avond 8 maart!

Geplaatst: 01 feb 2018, 16:44
door Joostvanbruggen
Op donderdag 8 maart komt ik namens Sovon naar Groningen-stad om een interactieve lezing te geven over hoe je mee kan doen aan het Broedvogelmonitoringproject (BMP) van Sovon. ik geef tips en leg trucjes uit die het gebruik van Avimap vergemakkelijken in het veld en welke vacante telgebieden er in de wijdere omgeving liggen. Verder kan je op deze avond al je andere vragen kwijt over het inventariseren van broedvogels. Als er tijd over is nemen we nog een paar lastige soorten door die qua zang veel op elkaar lijken.

Deze avond is voor iedereen toegankelijk met een interesse in broedvogelinventarisaties of interesse hebben in wat Sovon nou precies doet. De avond begint om 19:30 en eindigt om 22:00.

Voor meer informatie en inlichtingen:
Joost van Bruggen
Joost.vanbruggen@sovon.nl
024-7410441

Adres van de avond:
Terra MBO Groningen
Hereweg 99
9721 AA Groningen

Re: SOVON BMP opfris/oriëntatie avond 8 maart!

Geplaatst: 13 feb 2018, 19:45
door wimvanboekel
Voor het komende broedseizoen zoeken we nog een aantal enthousiaste vogelaars die willen helpen bij het inventariseren van de broedvogels in De Onlanden. We hebben plotjes in alle maten en moeilijkheidsgraden beschikbaar, dus denk niet te snel dat er niets van jouw gading tussen zit.
Tijdens de BMP-avond van 8 maart kun je horen wat er van je gevraagd wordt bij deze telmethode en kun je zelf vragen stellen over de methode en de beschikbare plots. Grijp dus die kans om te ontdekken of jij ook deel kunt gaan uitmaken van de bevoorrechte groep vogelaars die elk jaar in De Onlanden de prachtige natuur in mag om de vogels te tellen.

Graag tot dan,

Wim

Re: SOVON BMP opfris/oriëntatie avond 8 maart!

Geplaatst: 27 feb 2018, 22:19
door jhvenema
Weer even in het zicht op forum zoals beloofd.

Re: SOVON BMP opfris/oriëntatie avond 8 maart!

Geplaatst: 28 feb 2018, 08:45
door Joostvanbruggen
Ik heb er in elk geval zin in om die kant weer op te komen! :-D

Re: SOVON BMP opfris/oriëntatie avond 8 maart!

Geplaatst: 06 mar 2018, 20:32
door jhvenema
Nog twee nachtjes slapen, dan is het zover.... :roll: