Zeevogeltrips

hier kunt u oproepen, mededelingen, excursies, lezingen van anderen(derden) plaatsen.

Moderator:hdelange

Gesloten
Gebruikersavatar
aende211
Vogelaar
Vogelaar
Berichten:5
Lid geworden op:17 sep 2007, 23:00
Zeevogeltrips

Bericht door aende211 » 30 aug 2008, 10:54

Hallo allen,

Het zeevogelseizoen is weer begonnen!

Ook dit najaar willen we weer een paar keer de zee op, op zoek naar leuke zeevogels. We hebben de volgende tochten gepland:
  • Zaterdag 21 september: deze tocht wordt georganiseerd in samenwerking met vogelwerkgroep Utrecht, maar ook niet leden van deze vogelwerkgroep zijn van harte welkom. Deze tocht vertrekt uit Den Helder en zal duren van 7:00 uur tot ca 17:00 uur. Kosten EUR 35,- pp.

    Vrijdag 17 oktober: deze tocht wordt gehouden in het kader van het Dutch Birding weekend op Texel, maar ook hiervoor geldt dat hij voor iedereen open staat. De tocht vertrekt uit Den Helder en zal duren van 7:00 uur tot ca 15:00 uur, wat de Texelgangers nog de mogelijkheid geeft om eventueel op deze dag gevonden zeldzaamheden op het eiland in te koppen. Kosten: EUR 30,- pp.

    Zaterdag 18 oktober: ook weer een samenwerkingsverband, deze keer met de vogelwacht Uden en vogelwerkgroep Alkmaar e.o. Vertrek vanuit Den Helder, duur 7:00 uur tot ca. 17:00 uur, kosten EUR 35,- pp. Ook hier is weer iedereen welkom.
We willen nog steeds graag een keer proberen om wat later in het jaar op zoek te gaan naar de groepen duikers en zee-eenden ten noorden van de waddeneilanden. De afgelopen jaren zijn die tochten helaas steeds niet doorgegaan vanwege te harde wind. Wie weet lukt het dit jaar, we hebben in elk geval twee data gepland!
  • Zondag 9 november: vertrek vanuit Lauwersoog, duur 7:00 uur tot ca 17:00 uur, kosten EUR 35,- pp.

    Zondag 23 november: vertrek vanuit Lauwersoog, duur 7:00 uur tot ca 17:00 uur, kosten EUR 35,- pp.
Je kunt je opgeven door overmaking van het genoemde bedrag pp op bankrekeningnummer 78 14 83 859 ten name van Sander Lagerveld, onder vermelding van de datum van de tocht, je email-adres en mobiele telefoonnummer. Mocht de tocht niet doorgaan, bijvoorbeeld in geval van slecht weer, dan krijg je je geld binnen een week teruggestort. In verband met de planning van ons en de schipper ontvangen we je aanmelding graag één maand voor de vertrekdatum.

Zie http://www.pterodroma.com voor meer informatie en reisverslagen van eerdere tochten.


Met vriendelijke groet,

Sander Lagerveld en Albert van den Ende

Gesloten

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Google [Bot] en 2 gasten