Waterschapsverkiezingen: stem Water Natuurlijk

hier kunt u oproepen, mededelingen, excursies, lezingen van anderen(derden) plaatsen.

Moderator:hdelange

Gesloten
Gebruikersavatar
Wilster
Vogelaar
Vogelaar
Berichten:192
Lid geworden op:03 mei 2003, 23:00
Contacteer:
Waterschapsverkiezingen: stem Water Natuurlijk

Bericht door Wilster » 02 nov 2008, 23:25

Tussen 13 en 25 november zijn de waterschapsverkiezingen. Het waterschap zorgt voor veilige dijken, droge voeten voldoende en schoon water. Dat is belangrijk voor de mensen, maar óók voor de planten en dieren die er van leven. Het waterschapsbestuur bepaalt waar het waterschap zich voor inzet en op welke wijze. Wie er in het bestuur komen bepaalt u, samen met de andere stemmers.
De beslissingen van het waterschap zijn van groot belang voor de natuur. De vereniging Avifauna wil dat het waterschap rekening houdt met de belangen van de natuur en natuurlijk vogels in het bijzonder.
In aansluiting op oproepen van andere natuurorganisaties vraagt het bestuur u daarom gebruik te maken van uw stemrecht en te kiezen voor de natuur: stem op de lijst Water Natuurlijk.

Water Natuurlijk staat voor een waterschap dat onze veiligheid garandeert en zowel wateroverlast als doogte weet te voorkomen. Dat gaat goed samen met een mooi landschap en met natuur. Water Natuurlijk staat voor gezond water voor mens èn plant & dier.

Binnenkort ontvangt u het stembiljet van uw waterschap. Laat uw stem niet verloren gaan: Help de natuur, stem Water natuurlijk !.


namens het bestuur,
Arjo Bunskoeke
secretaris.

Gebruikersavatar
wimvanboekel
Vogelaar
Vogelaar
Berichten:122
Lid geworden op:23 nov 2002, 00:00
Locatie:Peize
Contacteer:

Re: Waterschapsverkiezingen: stem Water Natuurlijk

Bericht door wimvanboekel » 09 nov 2008, 10:47

Arjo en anderen,

als waterschapsbestuurder en kandidaat van Water Natuurlijk in waterschap Noorderzijlvest kan ik deze oproep volmondig onderstrepen. De komende vier jaar gaan er in het waterschap belangrijke besluiten genomen worden over o.a.: het Lauwersmeer, de kwelders langs de Noordkust, de inrichting van het Reitdiepdal, de verbetering van de waterkwaliteit in het hele gebied en de aanleg van natuurvriendelijke oevers in bijv. het marengebied. Als wij hier een doorslaggevende stem in willen hebben dan is het van het grootste belang dat alle natuurvrienden hun stem ook uitbrengen. De boeren krijgen het anders weer voor het zeggen in het waterschap. Donderdag krijgt iedereen het stembiljet thuis. Roep ook vrienden, familie, kennissen, collega's, buren, kortom iedereen op om hun stem op Water Natuurlijk uit te brengen. Alleen zo kunnen we de natuurbelangen goed vertegenwoordigen in het waterschap.
Alvast bedankt!

Wim van Boekel
WetlandWacht Leekstermeergebied (http://www.natuurindeonlanden.nl)
bestuurslid waterschap Noorderzijlvest
secr. St. Natuurbelang De Onlanden

Gesloten

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast