Wie is dat toch met die telescoop?

hier kunt u oproepen, mededelingen, excursies, lezingen van anderen(derden) plaatsen.

Moderator:hdelange

Gesloten
RobvanHattem
Vogelaar
Vogelaar
Berichten:2
Lid geworden op:30 jun 2011, 08:30
Wie is dat toch met die telescoop?

Bericht door RobvanHattem » 30 jun 2011, 09:38

PERSBERICHT

Op 18 juni j.l. vond in de sfeervolle omgeving van Landgoed Kraaybeekerhof in Driebergen de boekpresentatie van ‘Wie is dat toch met die telescoop?’ plaats. Via 20 indringende portretten van ervaren vogelaars gaat het boek in op de filosofie en psychologie van vogels kijken. Auteur Rob van Hattem reikte tijdens de bijeenkomst persoonlijk de eerste exemplaren van het boek uit aan de mensen die in het boek de hoofdrol vervullen.

‘Wie is dat toch met die telescoop’ is een boek voor ervaren vogelaars die altijd al aan familieleden, kennissen, vrienden en collega’s uit wilden leggen wat de kick is van vogels kijken! Maar ook een boek voor alle beginnende vogelaars om de ongekende mogelijkheden en uitdagingen van hun hobby te leren kennen. En een boek voor mensen die helemaal niets met vogels kijken hebben, maar die wel nieuwsgierig zijn naar wat die mensen in het groen met een telescoop eigenlijk bezielt!

‘Wie is dat toch met die telescoop’ is een productie in eigen beheer en dus niet via de boekhandel verkrijgbaar. De website http://www.wieisdattoch.nl levert echter een goede indruk van het boek. Bestellen kan eveneens via de website.
hetboek.png
hetboek.png (109.51KiB)1353 keer bekeken

Gesloten

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Google [Bot] en 0 gasten